tisdag 31 maj 2011

Vita Ting



Grislampa - kanske två stycken över vårt matbord?




Brandsläckare, så viktig i hemmet. Å då kan man lika väl köpa en vit som är finare än en röd!



Brickbord mellan två fåtöljer framför kakelugnen...

Fina vita saker! Ljust och vilsamt. Inspiration från helgens Leva&Bo. Just nu händer en del här hemma. Det är så, det går i perioder. Vi har ju fortfarande en del arbete kvar i vårt utbygge men nu är övervåningen nästan färdiglistad och igår lutades golvet. Snart flyttar vi in även där!


Idag blir det en hemmadag. Vi har redan hunnit med långfrukost, en promenad och nu sover Liten ute. Jag softar i soffan - innan jag ska ta tag i dagens sysslor. Idag väljer vi utesysslorna! I solskenet!


Kram ♥

måndag 23 maj 2011


Lite kryddor nära till hands på uteplatsen..




Mitt Land.


Humlebuske som får slingra sig kring en racklig fönsterram.



Ympning av äppelträd!






Bilder Ina - Liten Å Stor


Grannens fina klematis som till vår glädje även kommer över till oss!


Dagen blev en hemmadag för Liten&Stor! Och en utedag! Trots blåst har det varit jätteskönt ute. Åke sov länge och gott i vagnen i eftermiddag och jag passade på att så och plantera. Salladslök, plocksallad, morot, bönor å squash i landet. Persilja, gräslök och basilika utanför dörren. Krasse, eterneller och luktärt såklart. Nu får det räcka! Eller?!


Kram ♥

söndag 22 maj 2011


Foto Ina - Liten Å Stor


En vacker trädgård! Hm.. Vad härligt det hade varit med en gammeldags lummig och harmonisk trädgård, gärna med många "rum", en rosbåge, klematis och singel-gångar. Kryddväxter. Lite inspirerad blev jag allt efter Trädgård & Bostadsmässan idag!


Men det känns inte som om vi är i fas för det just nu. Gunga, sandlåda och kanske en lekstiga står på tur. Och jordhögarna och vildvuxet ogräs efter utbygget är inte bortrensat ännu. Kanske kan jag få några morotsfrön i jorden imorgon - om min Åke vill!


Nu blir det söndagsmys ♥


Ina

måndag 16 maj 2011



www.vila.dk


Jag ska på fest! Med rött tema. Å jag som inte har något rött i garderoben. Denna klänning provade jag idag. Volangarm, skirt tyg och en liten "tantig siluett". Men med en svart kort tight jacka till å kanske converse? Helt bryta av sådär?!


Ikväll är jag så nöjd efter att ha jobbat långhelg... Nu ska jag bara vara mamma i några dagar!


Kram

onsdag 11 maj 2011

Välkommen till oss!




Foto Ina - Liten Å Stor


Lite bilder från vår hall. Det blev en liten förändring när vi nu använder kistan, som tidigare stog här, som soffbord! En stol i hallen är praktiskt när man sitter ner och klär på och av Åke. Å lite mer förvaring har vi försökt ordna. Innerdörrarna vill jag gärna ha öppna sommartid, det blir så mycket mer luftigt!


Kram Ina ♥

tisdag 10 maj 2011




Bild Ina - Liten Å Stor



Bloggtorka?! Eller bara lite mycket just nu.. Tyst på bloggen är det iallafall.


Tack


för att ni ändå tittar in




Vi ses snart igen!

onsdag 4 maj 2011

Full rulle




Foto Ina - Liten Å Stor


Åke är piggelin igen! Full fart har det varit idag, precis som det brukar vara. Det är bara lite si och så med aptiten - Liten har kommit på hur kul det är att blåsa ut maten igen så det skvätter över hela köksbordet. Å så skrattar han ♥ Åke blåser å hans mamma torkar...


Så imorgon åker vi på en lite försenad 1-årskontroll. Fast vi väntar med vaccinationerna. Och så ska vi hinna med lite utbildning på mammas jobb. Får se om vi gör ett dagboksinlägg här på bloggen med - det hann vi inte med på 12 månadersdan..


//ina

tisdag 3 maj 2011

Gardiner


www.hm.se






http://www.ahlens.se/



http://www.himla.se/

Å så var det gardiner! Vita hissgardiner var i tankarna. Men jag kanske ska ha något helt annat?! Himla har mycket fint. Hm Home också - längder i tvättat linne med tungt fall.

Vilka lyxproblem jag har.. Viktigast just nu är att Åke blir frisk, han är på bättringsvägen men inte helt "pyrig" än. Jag vill ha tillbaka min pojke som är överallt! Nu på en gång!

Kram Ina ♥

måndag 2 maj 2011

Utbygge - Tv-rum




Foto Ina - Liten Å Stor


Hoppas ni alla haft en bra valborg! Vi skulle på kalas men med en krasslig Åke blev det inget födelsedagsfirande. Istället blev det en hemmakväll. Sambon målade lister och fönster en sista gång och jag fixade "grille" med en sjuk Liten på armen! Sedan flyttade vi ut i vårt nya tv-rum!
Det känns bra! Nu återstår bara lite jobb för mig - fönsterputsning, köpa och sy gardiner å tvätta alla sofföverdrag.


Men nu blir det slappe i soffan framför En Unge I mInUtEn!


Ses! Ina ♥