söndag 25 juli 2010

Tre månader

Åke har blivit en alldeles egen liten person, det händer något varje dag och man förundras över hur snabbt allt går...
Liten vänder sig nu själv till sidan när han ligger på rygg och mamma väntar spänt på att han vänder över helt från rygg till mage. Händerna sträcker han mer och mer efter saker och ting och han har även börjat gripa efter mitt hår, leksaker och kläder. När han väl får tag på något ser han väldigt förvånad ut å sedan stoppar han snabbt in det i munnen. Han har humör och det växlar snabbt mellan leenden och "arg-skrik". Är han hungrig så är han! Å det duger inte med nappflaska så mamma kan inte gå långt bort.

Favoritleksaken är ett bi som vi fått från Liberoklubben. Det hänger på bilbarnsstolen och han skrattar om och om igen åt den. En annan favorit är mobilen med små djur som hänger över skötbordet. Ansikten gillar han också och är en väldigt pratglad typ. Han ler mot hela världen och gosar vi med honom och gör grimaser eller busar skrattar han tills han får hicka. Nappen gillar Liten MYCKET. Snuttigare bebis får man nog leta efter!

Åke lägger sig mellan 20 och 21 varje kväll och sover sedan till 6-tiden på morgonen. Då vill han ha mat och sedan morgonsover han igen till 8-9-tiden. På dagarna sussar han och småsover lite när han inte tar en "lång-sovning" som kan vara i två-tre timmar.

Mamma har till sin glädje blivit av med alla gravidkilon och börjar så smått känna igen sig själv igen! Nu ser vi fram emot att träffa alla i föräldragruppen igen, snart börja med smakportioner och babysim i höst!

Nytt dagboksinlägg om en månad! //Ina å Åke

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir glad för varenda litet ord:)